Anni Hove Rudis

Glæden ved at være kreativ har altid betydet meget for mig. Jeg maler primært akvareller, mixed media og med alkohol ink.

Jeg maler ud fra inspirationen og hvor den fører mig hen undervejs i processen. Jeg er fascineret af naturens former og farver og maler gerne landskaber, blomster og
abstrakt. Jeg ser motiver alle steder og glædes over at se, hvordan motivet får liv undervejs i processen. Det smukke ved akvarel er, at der dukker små overraskelser op i motivet, når akvarellen “maler sig selv”. Det er spændende og interessant at se slutresultatet, når det hele er tørt og farverne har fundet hinanden.

Min stil er der hvor maleriet finder sin vej og inspirationen tager over. Jeg får løbende undervisning af nordiske kunstnere, som hele tiden inspirerer mig til at eksperimentere og prøve nye teknikker af. Akvarel kan med fordel ses på lidt afstand, da det enkelte billede bedre kommer til udtryk.

Jeg er også medlem af Nordiska Akvarellsällskapet.

De bedste hilsner
Anni Hove Rudis
annirudis@gmail.com
2164 5034