Efterår 2018

Ferniseringen forløb på bedste måde, og de deltagende kunstnere fik mange pæne ord med på vejen. Jazzmusikanterne bidrog også på bedste måde til den hyggelige og afslappede stemning, så alt i alt en god dag for foreningen.

Et sikkert efterårstegn indtræffer, når Solrød Kunstforening afholder sin årlige oktoberudstilling på Solrød Bibliotek.
Foreningen har efterhånden rundet sin 12 års fødselsdag og er nu på vej ind i en ny fase efter, med stor medvind undervejs, at have etableret sig som en vigtig og positiv medspiller i Solrøds kreative miljø.
Foreningen har p.t. 78 aktive medlemmer, som i det daglige nyder godt af de fine fysiske rammer i OJD hallerne.
De mange medlemmer gør det også muligt at tilbyde en bred vifte af ugentlige kursustilbud i klublokalet. Og undervisningen giver synlige resultater, idet flere af foreningens medlemmer jævnligt får kunstværker antaget på censurerede udstillinger.
Der bliver malet mange billeder, som vel at mærke ikke får lov til at samle støv. Dette skyldes bl.a. en meget stor udstillingsaktivitet hos virksomheder og institutioner i Køgebugt området. Alene i 2017 blev der ophængt mere end 700 værker!
Til oktoberudstillingen på biblioteket forventes det, at de deltagende kunstnere stiller med det allerbedste som de formår at skabe med akrylmaling, akvarel, stofcollage og skulpturer.
Der forberedes en festlig fernisering den 29. september fra 11:00 – 13:00 med hyggejazz samt lidt godt til halsen og den søde tand. Foreningen håber på stort fremmøde denne dag, hvor de deltagende kunstnere vil være til stede.
Alle udstillede kunstværker kan købes.
Udstillingen hænger indtil den 31. oktober 2018.