Første udstilling i Kirkens Hus

Med Ingrid som tovholder har vi i dag ophængt en udstilling med 26 kunstværker i Kirkens Hus på Trylleskovs Allé i Solrød. Der er både hvidmalede og murstensvægge, så der blev brugt ret meget tid på at vurdere hvordan værkerne tog sig bedst ud.

Bemærk at der afholdes fernisering den 30. august kl. 15:00.  Her vil der blandt andet medvirke 3 professionelle klassiske musikere, og Kirkens Hus opstiller en buffet med lidt godt til halsen, samt lidt boblevand til at skylle efter med. Af hensyn til Corona retningslinjerne  er der ikke ubegrænset plads, hvorfor man senest til førstkommende medlemsmøde bedes skrive sig på en liste, såfremt man gerne vil deltage den 30. august.

 Jonna Nielsen                                         Birgit Kristoffersen

 Lone Meldgaard  (to stk.) Jonna NielsenLis Madsen Birthe Hansen Susan Meyerdierks Lis Madsen Lis Madsen Karin Holgaard                                                         Ingrid Høyberg (to stk.) Kirsten Vithus Jensen    (to stk.)Hanne Nielsen  (to stk.)                                            Birthe Hansen (to stk.) Jytte Bang Hansen                          Tage Ebbensgaard                   Lis B. Andersen Jytte Bang HansenTage Ebbensgaard  (2 stk.)